Arhiva categoriei: Afiliati

Afiliati Altex

afiliere

3% comision pe tot brandul HP și 3% comision pe toate sistemele PC si monitoare

Vin cu vesti excelente catre tine! Incepand de azi, 19.03.2019 si pana pe 19.04.2019 ai comision 3% pe toate produsele brandului HP si 3% comision pe toate sitemele PC si monitoare.
O valoare mai mult decat de apreciat.

Pentru HP poti promova landing page-ul ce poate fi accesat AICI, categoria Sisteme PC poate fi accesata AICI, iar categoria monitoare poate fi accesata AICI.

Materiale de promovare au fost urcate in platforma sau pot fi descarcate de AICI pentru HP, de AICI pentru sistemele PC si de AICI pentru monitoare.

Nu-mi ramane decat sa iti urez: mult succes!

Oferte Altex in vigoare

2014-01-20_1604

Aveti mai jos o lista cu cele mai interesante promotii in derulare pe altex.ro, alaturat gasiti si data la care expira oferta:

 

 

900 lei reducere la LED Smart TV 3D Full HD, 127 cm, SHARP LC-50LE752V

Pana la 20% reducere la produsele Remington din promotie  26.01.2014

Pana la 25% reducere la mixerele Braun din promotie 31.01.2014

Pana la 20 % reducere la toata gama de aspiratoare Samsung 31.01.2014

Expresor Tassimo cadou la TOATE laptopurile Lenovo 31.01.2014

20% reducere pentru incorporabilele premium Whirlpool 28.02.2014

Pana la 25% reducere la toata gama de cuptoare cu microunde Whirlpool  31.01.2014

Pana la 30% reducere la toata gama de cuptoare cu microunde Candy 28.02.2014

Pana la 22% reducere la produsele Braun 31.01.2014

25% reducere la toate castile Philips 26.01.2014

Pana la 1000 lei reducere la produsele electrocasnice mari Bosch 05.02.2014

Pana la 200 lei reducere la masinile de spalat Samsung 02.02.2014

Pana la 20% reducere la incorporabile Hotpoint 31.01.2014

Pana la 400 lei reducere pentru masinile de spalat Whirlpool  31.01.2014

200 lei reducere pentru frigorificele Hotpoint 31.01.2014

Filtre noi in ajutorul dvs

filtre altex.roDe acum aveti la dispozitie noi instrumente pentru afiliere sub forma de filtre pe categorii/subcategorii produse.

 • Noutati! Acest filtru va arata  produsele adaugate in ultimele  zile. Filtrul este dinamic, deci dupa 15 zile, produsele dispar de la noutati.
 • Precomanda! Util mai ales in cazul jocurilor, puteti selecta toate produsele ce pot fi precomandate.
 • In stoc si Promotii sunt variantele utile in cazul in care doriti sa promovati doar produsele existente in depozit sau cele ce au pret redus.

Modificare delay! Din momentul creeari unui instrument de promovare, avem nevoie de un delay de 15 minute pentru alocarea via tradeads si este posibil sa nu fie inregistrate conversiile in perioada respectiva. Intervalul initial a fost de 3-5 minute, cum era semnalizat in pagina de instrumente.

Afiliere pe Facebook

Fiecare avem un profil de Facebook si o lista de prieteni, unii dintre noi administram diverse pagini de Facebook, pe care postam ganduri, poze sau poate doar bancuri, dar aceste profile si pagini au prieteni si fani, oameni ce iti urmaresc zilnic postarile. In acest micro univers puteti face afiliere comod, inserand printre postarile obisnuite linkuri de afiliere, ce promoveaza produsele Altex, obtinand astfel comision din fiecare vanzare. Ti ai creeat cont pe Altex Afiliere? :)

Public

In primul rand trebuie sa studiem publicul caruia ne adresam, pe directile principale: gender/age. Avem un public preponderent feminin sau masculin? Media de varsta este sub 18 ani sau mai aproape de 24-35 ? Functie de aceste informatii pe care le obtineti din statistici sau pur si simplu studind profilele, puteti stabili aria lor de interes si stabiliti gama de produse care i ar putea interesa. Daca pe adolescenti ii va interesa nisa de gaming, consolele sau playerele mp3, un public matur, de peste 24 de ani va fi interesat mai degraba de laptopuri ultraportabile, solutii Hi-Fi sau televizoare LED.

Gama de produse

Odata ce v-ati hotarat ce produse promovati, incercati sa restrangeti variantele de promovare la doar 2-3 produse potrivite, incercand sa intersectati trei proprietati importante:

 • produse noi
 • produse in oferta
 • produse foarte cautate

Desigur, este mai greu sa gasiti un produs nou, foarte asteptat de public si care sa intre cu o oferta speciala, dar, cu rabdare puteti gasi variante.

Instrumente

Pentru paginile Facebook putem folosi doar link afiliat, intru-cat nu putem insera coduri html pentru bannere sau widgets. Mai aveti posibilitatea de a folosi o aplicatie, dar aceasta solutie necesita cunostinte avansate si vom reveni asupra ei intr-un alt episod.

Sa zicem ca ne-am hotarat asupra unui produs ce dorim sa il promovam, un fier de calcat. Ne logam in contul nostru pe Altex Afiliere, mergem la pagina de Instrumente si alegem Link generat. Putem stabili un Nume pentru instrument si pentru link care ne va ajuta la urmarirea statisticilor, copiem linkul din altex.ro unde am gasit fierul de calcat si il punem la rubrica Link, apoi putem apasa butonul Adauga, astfel se va genera un link in formatul:

Desi il putem folosi chiar in acest format, este indicat sa oferim publicului un format mai prietenos si mai atragator, asa ca putem utiliza un cont deschis pe bitly.com ce ne permite scurtarea si personalizarea linkurilor.  Aceasta personalizare este un atu important, avand posibilitatea sa denumim linkul cu termeni cheie atragatori: Oferte, Reduceri, Promotii, etc. Astfel putem alege pentru exemplul nostru, un link in forma http://bit.ly/Oferta-Tefal ce il vom folosi in pagina noastra de Facebook.

Exprimare

Poate cel mai important capitol al promovarii in cadrul unei comunitati, textul care insoteste linkul tau afiliat trebuie sa aiba un format care sa starneasca interes si sa ti asigure o rata de click cat mai mare printre cei care vad mesajul tau. Poti semnaliza o reducere de pret, sublinind pretul redus: “WOW, 50 Lei Reducere! Acum poti cumpara fierul de calcat Tefal cu doar 150 lei pe http://bit.ly/Oferta-Tefal” sau poti trece la o treapta superioara ( testimonial ) daca credibilitatea ta are cote foarte mari in comunitate “Mi am cumparat un fier de calcat Tefal, l-am prins la oferta chiar azi pe http://bit.ly/Oferta-Tefal”.

Functie de inspiratia ta si de publicul caruia te adresezi, poti incerca mai multe formate de text si urmarind rezultatele te poti rezuma la doar 2-3 variante pe care sa le folosesti.

Format

In momentul in care ai adaugat linkul de mai sus in noua postare, Facebook recunoaste linkul si iti va genera un thumb in care preia automat poza de produs din pagina promovata:

Cu un simplu click in zonele de text, poti reedita textul Titlu si descriere in variante mai atractive, daca iti doresti. Daca totul e ok, poti apasa Post iar linkul tau afiliat va fi afisat in pagina/profilul de Facebook astfel:

Daca va doriti o vizibilitate si mai buna in postarile dvs, puteti atasa la formatul de postare de mai sus o fotografie de produs, sau, mai indicat, un colaj de fotografii din mai multe unghiuri. Avantajul postarilor cu poze atasate este dat de vizibilitatea pe wall-ul prietenilor tai, asigurand o rata de click superioara postarii clasice.

Concluzii

 • Focus pe public: copii, adolescenti, adulti? Domnisoare, doamne, domni, etc
 • Focus pe produse: sunt noi? cerute de piata? au reducere de pret? pachete promo?
 • Ajuta-te pe tine! Un cont pe bitly iti ofera un plus, un editor de imagini te ajuta.
 • Creativ! Foloseste texte mai ample si testeaza 15-20 variante
 • Rezultate: urmareste clickurile si conversile, vezi ce format este mai performant

Nota: acesta este un articol rescris si completat dupa un format al ghidului Cum facem afiliere pe Facebook.

Reglementari Altex Afiliere privind campania Black Friday

Oferta altexEvenimentul Black Friday 2013 nu va fi sustinut de Altex Afiliere. Din cauza adaosurilor comerciale foarte mici sau inexistente in cazul promotilor Black Friday, suntem in imposibilitatea de a promova vanzarile altex.ro prin intermediul programului de afiliere. De asemenea exista posibilitatea de a avea oferte diferite in online fata de ofline si/sau sa directionam clientii din online catre offline, pentru moment nefiind finalizate planurile in acest sens. Perioada campaniei Black Friday va fi anuntata public in perioada urmatoare, urmand ca in respectivul interval afiliatii Altex sa nu inregistreze conversii.

In aceeasi idee, vom evita si spam-ul masiv premergator evenimentului ce au ca unic scop plasarea a zeci de mii de cookies pentru Black Friday, campanii ce afecteaza enorm afiliatii ce urmaresc continuitate si constanta in marketing afiliat. De asemenea, incepand cu 1 noiembrie 2013 sunt interzise in platforma siteurile web create special pentru acest eveniment, cu optimizari pe termenii “black friday”, “vinerea neagra” si long-tail-uri derivate. Ne dorim parteneri stabili si colaborari de lunga durata, nu doar one-time-hit, ce nu aduce avantaje decat unei singure parti.

Completare: Din 22 noiembrie, ora 0.00 pana in 24 noiembrie ora 23.59, programul de afiliere Altex este oprit, nu se inregistreaza conversii, statistici si cookies. Nu este necesara nici un fel de actiune din partea voastra, dupa termenul anuntat mai sus, programul revine la normal.

Clase de afiliati – stimularea performantei si fidelizare

· Se va implementa o functionalitate prin care afiliatii vor avea facilitati si acces la diferite instrumente in functie de performantele anterioare in sistemul de afiliere. Aceasta functionalitate va fi modelata prin CLASE DE AFILIATI.
· Criteriul de baza prin care un afiliat va trece dintr-o clasa in alta de afiliat va fi valoarea comisioanelor aprobate in luna precedenta.
· Clasificarea afiliatilor – se face la finalul lunii dupa generarea platilor. Clasificarea inseamna Upgrade / Downgrade si este automata.
· Dashboard afiliati : alerta cu conditiile pe care trebuie sa le atinga si ce facilitati are in noua clasa; alerta si cu noua clasa in care va fi incadrat luna urmatoare

Bronze ( clasa default pentru noii afiliati )
Total comisioane lunare aprobate: sub 100 lei
2% comision
15 zile recurenta

 • Plata lunara: Se pot genera plati prin voucher
 • Link converter: Are acces
 • Widget produse: Are acces
 • Link Generat+ Bookmarklet: Are access
 • Banner oferte speciale: Are acces

Silver
Total comisioane lunare aprobate: 100-500 lei
3% comision
30 zile recurenta

 • Plata lunara: Se pot genera plati transfer si vouchere
 • Link converter: Are acces
 • Widget produse: Are acces
 • Link Generat+ Bookmarklet: Are access
 • Banner oferte speciale: Are acces
 • Campanii speciale BONUS*: Are access

Gold
Total comisioane lunare aprobate: peste 500 lei
comision diferentiat**** (functie de categorie produs), 3% comision pana la modificare.
30 zile recurenta

 • Plata lunara: Se pot genera plati transfer si vouchere
 • Link converter: Are acces
 • Widget produse: Are acces
 • Link Generat+ Bookmarklet: Are access
 • Banner oferte speciale: Are acces
 • Campanii speciale BONUS*: Are access
 • RevenueShare**: Are acces
 • ProductFeed: Are acces
 • Cashback***: Are acces

VIP
Conditii speciale
Comision, recurenta si acces la instrumente functie de negociere directa

Note:
Campanii speciale BONUS*: Sunt campanii dedicate anumitor produse individuale, categorii de produs sau branduri, unde primiti pe langa comisionul standard un anumit incentiv: o suma de bani, un voucher cadou, tichet valoric cadou, etc. Am avut o campanie test in iulie in care am oferit bonusuri suplimentare intre 50 si 4.650 lei pentru fiecare produs vandut.

RevenueShare**: Posibilitatea de a oferi vizitatorilor o incentivare pe baza de cod reducere semnalizata direct pe altex.ro. Vizitatorii trimisi spre magazin prin acest tip de link aff, vor vedea un mesaj promotional cu o anumita reducere activa in urmatoarele 2h. Dupa expirarea perioadei, mesajul nu mai este vizibil dar reducerea ramane activa in baza cookie-ului ( 30 de zile ). Reducerea este setata de dvs, in functie de cum doriti sa impartiti ( share ) comisionul dvs. Atentie, codul de reducere si valoarea este unica, nu o puteti modifica sau anula, asa ca analizati bine inainte de a folosi aceasta facilitate.

Cashback***: Posibilitatea de a folosi scripturi de tip cashback, ce ofera un mic comision din totalul cumparaturilor anexate unui client inregistrat in programul respectiv.

Instrumentele: RevenueShare, Cashback si ProductFeed se activeaza individual de catre Affiliate Manager fiecarui afiliat in baza unei cereri documentate si legitime.

Comision diferentiat**** : nu am reusit inca sa le definesc, s-ar putea sa mai intarzie.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la afiliere@altex.ro.

Oferte Altex disponibile in magazinul online

Buna ziua, va recomand promovarea urmatoarelor game de produse din altex.ro:

Pana la 300 lei reducere la televizoarele SAMSUNG cu diagonala de 80cm

Pana la 25% reducere la toate statiile si fiarele de calcat Tefal

15% reducere la incorporabilele Candy

Pana la 20% reducere la toate cuptoarele cu microunde Samsung

25% reducere la toata gama de aspiratoare DYSON

Pana la 30% reducere la toata gama de storcatoare Philips

500 lei reducere la laptopurile Apple Macbook Pro

Pana la 25% reducere la toata gama de mixere Bosch

Reduceri la gama de espressoare Bosch Tassimo

Pana la 35% reducere la aspiratoarele Rowenta

 

Smartwatch SAMSUNG, Note 3, iPhone 5S/5C

Dragi afiliati, va oferim trei oportunitati noi-noute de atragere a clientilor si cu siguranta o rata de conversie ridicata:

SAMSUNG Galaxy Note 3, disponibil la precomanda.

Inca o noutate simpatica: Smartwatch SAMSUNG Galaxy Gear

Promovati newsletterul iPhone 5C si iPhone 5S ( sorry, link retras )

Cu siguranta ca veti gasi fani ai comunicatilor inteligente tentati sa fie printre primii posesori ai gadgets -urilor de mai sus, eu va doresc succes@

Bonusuri suplimentare pentru campania Samsung

Campanie SamsungRecomanda pana in 4 august campania “20% VOUCHER CADOU la TV-urile SAMSUNG gama 2013″ si primesti bonusuri suplimentare intre 50 si 4.650 lei pentru modelele vandute prin Altex Afiliere!

Modelele participante in campanie si bonusurile aferente le gasesti aici.

Regulamentul campaniei si modul de acordare a voucherelor de 20% le gasiti aici.

Comisioanele sunt calculate la valoarea fara TVA a produselor. Incentivele-bonus se pot cumula si se primesc in tickete cadou valabile in orice magazin in termen de maxim 30 zile. Va recomand cu caldura promovarea acestor produse, puteti avea sansa unui castig de 8.400 lei cu o singura vanzare :)

Puteti promova produsele Samsung in articole, forumuri, review-uri sau pur si simplu pe Facebook catre prietenii vostrii, daca nu aveti cont pe ALTEX Afiliere, puteti deschide unul aici.

Succes!

Oferte actuale Altex.ro

catalog altexVa propunem promovarea urmatoarei selectii de oferte in vigoare pe Altex.ro:

Puteti utiliza toata gama de instrumente din contul dvs, verificati si sectiunea de Bannere oferte speciale pentru promovari punctuale. Din 15 iulie este disponibil si noul catalog Altex. Succes!